Verdens beste teposer

Mighty Leaf’s porsjonsposer er utviklet for at vi skal kunne nyte te av hele teblader, frukt og urter på en enkel, vakker og miljøvennlig måte.

I samsvar med tradisjonen i verdens te-nasjoner brygges te av høyeste kvalitet på hele teblader, urter, frukter, bær og mer som legges løst i vannet. Slik utvikles smakene optimalt da vannet kommer i god kontakt med alle ingredienser og teen tillates å ekspandere. Baksiden er at tebladene kan være vanskelige å sile helt bort, noe som kan forringe opplevelsen betydelig.GIngerTwist100pk

For å gi sine kunder muligheten til å nyte lukten, smakene og helseeffekten av te på hele blader utviklet Mighty Leaf i 1996 sin patenterte porsjonspose. Mighty Leaf’s porsjonsposer er fylt utelukkende med hele blader av høyeste kvalitet i tillegg til biter av urter og frukt som er for store for vanlige teposer.

Porsjonsposene er laget av maisstivelse (ikke genmodifisert mais) formet til ett meget finmasket nett sydd med ubleket bomullstråd. Dette gir fin flyt av vann, men hidrer selv rooibos-te med sine små blader i å slippe ut i tevannet. Posene er biologisk nedbrytbare og vant i 2006/2007 pris for «Beste miljøtilpassede produktinnpakning». Disse posene kan du med god samvittighet legge i det komposterbare avfallet.

Posene er fylt med riktig mengde te for å lage 4 dl ferdig te. Flere av sortene, frem for alt hvite, grønne og oolongteer, kan brygges mer enn en gang.