I Norge er vi veldig opptatt av gode råvarer og naturlige ingredienser, men når det kommer til te og urteblandinger så er vi veldig lite kresne.
Det blir drukket mye av det som på fagspråket heter “dust” eller “fannings” som er det som ligger igjen etter de hele bladene er pakket. Det er ikke vanskelig å se, lukte og føle om te er bra – det er tross alt oksiderte blader fra en busk som når den er av høy kvalitet har blitt plukket for hånd og tatt godt vare på. God te i pose skal aldri smake av papir, lim eller metallstifter.
TeDama spesialiserer seg på te av meget høy kvalitet med bare naturlige ingredienser og da først og fremst fra Mighty Leaf. TeDama er i dag Norges første tesommelier og tilbyr sine kunder kunnskap om hvordan behandle, brygge og lagre te. Mat og te går hånd i hånd – TeDama hjelper deg gjerne med å utvikle temenyer basert på et matkonsept. Videre bistår vi gjerne i utviklingen av oppskrifter på te moctails etc.
Ikke nøl med å ta kontakt, det er ingen ting vi liker bedre enn å prate om te.: