Lage dit eget temerke, vi hjelper deg med Private Label

  1. Definer ditt te merke:  Start med å finne ut hva du ønsker at ditt private label-te skal representere. Er det kvalitet, bærekraft eller noe annet? Vi hjelper deg med å bygge grunnlaget for din merkevare.

  2. Velg Te-Typer: Utforsk vårt omfattende utvalg av te og teblandinger. Trenger du noe spesielt, skaffer vi det eller lager det for deg.

  3. Design Emballasjen: Mulighetene er endeløse når det kommer til innpakning. Vi tilpasser oss din historie og setter kreativiteten i fokus. Vi tar gjerne imot utfordringer og skaper emballasje som skiller seg ut.

Vi er stolte av å være importør, produsent og leverandør av den høyeste kvaliteten økologisk te – fersk for hver sesong og direkte fra te-hager verden over. Med 11 utmerkelser i verdens største konkurranse for mat og drikke, kan du være trygg på at våre teer er av topp kvalitet. Dra nytte av vår ekspertise når vi samarbeider om å utvikle din nye te-serie.

Utforsk våre private label-tealternativer i dag for å gi dine kunder en uforglemmelig teopplevelse. Kontakt oss for skreddersydde løsninger som vil løfte din merkevare til nye høyder.