Bare økologiske teer

Pure Tea er resultatet av 15 års reise rundt om i verden for å bringe deg den fineste teen. Vi har utforsket te-nasjoner over hele kloden, møtt ekte te-entusiaster og skapt smaker som reflekterer våre opplevelser. Fra Kina har vi Teen Yanzhou, inspirert av Yanzhou, sønnen til en tebonde. Fra Afrika har vi Bonagani, en hyllest til Bongani, som jobber på en Rooibos-tefabrikk. Vår te er oppkalt etter de som lever og puster te hver dag og som har vært med på inspirere oss på reisen til det som ble Pure Tea.  

Økologisk bærekraft: Når det kommer til økologi, er Pure Tea helt kompromissløse, alt er helt økologisk. Våre teer er dyrket med en dyp respekt for naturen. Vi er forpliktet til økologisk te-produksjon, og våre metoder er i harmoni med naturen. Det gir ikke bare de beste smakene, men også en bærekraftig fremtid for både mennesker og dyr. Det føles godt å vite at man i te produksjon er med på å bevare naturens øko system. 

Alle våre ingredienser blir jevnlig testet i uavhengige laboratorier og er økologisk sertifisert i EU og av Norske Debio.