Hvorfor Pure Tea? Det smaker du!

Pure Tea - Smak Forskjellen

Når vi fant Pure Tea så vi først eskene og det fine designet, vi fikk så høre historien og smake teen, det var ikke noen tvil. Dette måtte vi ta til Norge. 

Når en gjeng teentusiaster med ekte lidenskap går sammen for å lage et nytt te-merke uten å ta snarveier, blir resultatet rett og slett fantastisk.

Pure Tea har skapt 14 økologiske smaker fra de beste te-produsentene rundt om i verden. Hvis du føler for å skjemme bort deg selv litt og ta en velfortjent pust i bakken, mener vi at du fortjener bare det beste.

Vi har 14 unike te-varianter, alle oppkalt etter inspirerende personligheter fra 14 ulike land. Enten du liker kraftige svarte teer, forfriskende grønne varianter, eller søte frukt infusjoner – våre teer er like unike som de personene de hyller.

Ekte Smaksopplevelse - Vi går kun for naturlige og økologiske smaker, så teen vår blir en ren nytelse – enkel, ren og smakfull.

Alle teene er helt økologiske - Vi vet ikke om noen andre norske premium teer hvor alle teene er helt uten sprøytemidler. Her har temaet bak Pure Tea vært helt kocmrpimissløse. Desto mer du blir kjent med teene desto mer vil du vil i de.  Hver te blir nøye testet av uavhengige laboratorier, for å sørge for at du får en fantastisk smaksopplevelse hver eneste gang.

Fair Trade Verdier - Vi setter rettferdige priser og samarbeid i sentrum av vår filosofi. Våre investeringer i kvalitet gjenspeiles i de gode forholdene vi støtter, og vi bidrar til positiv arbeidsmiljø og bærekraftige partnerskap i de områdene hvor teen dyrkes.

Bærekraftig Emballasje - Vi forstår viktigheten av god emballasje for å bevare den delikate smaken og aromaen i hver te blanding derfor er hver tepose innpakket induviduelt. I Pure Tea sin emballasje og forpakning er det ingen plast, ingen metallastfiter eller lim i teposene. 

"Der Det Vokser Te, Er Vi " - Hos Pure Tea er vi på jakt etter den perfekte teen for deg. Gjennom femten år har vi knyttet bånd med teentusiaster over hele verden, og vi utgjør et samlet fellesskap med en felles kjærlighet for teens verden.