Om oss

Velkommen til Tedama – din ultimate destinasjon for kvalitetste!

Tedama ble grunnlagt av Ingvild Johannessen, en lidenskapelig teekspert med over ti års erfaring innen teverdenen. Ingvild er utdannet te-sommelier og regnes som en av de fremste teekspertene i Norden. Hennes engasjement for te går hånd i hånd med hennes forpliktelse til kvalitet, økologi og bærekraft.

I tillegg til å dele sin lidenskap for tradisjonell te, har Ingvild også funnet et nytt kjærlighetsforhold til det innovative merket PURE TEA. Dette merket skiller seg ut blant alle premium teer med sitt fokus på høy kvalitet, fullstendig økologisk produksjon, bærekraftighet,en plastfri tilnærming og innbydendde design. PURE TEA tilbyr håndlagde poser fylt med fantastiske smaker, og Ingvild er stolt av å bringe dette unike tebrandet til Norge.

Vi setter kundetilfredshet i høysetet og streber etter å tilby våre kunder et omfattende utvalg av håndplukkede teer fra PURE TEA. 

Tedama forplikter seg til å levere te av uovertruffen kvalitet, med fokus på økologi og bærekraftige metoder. Vår visjon er å dele gleden av te med deg og bidra til en bærekraftig fremtid for teindustrien.

Utforsk vårt utvalg av eksklusive teer og bli med oss på reisen mot en smakfullere og mer bærekraftig verden. Velkommen til Tedama, hvor te er en livsstil!